Smørum Rulleskøjte Klub

SRK blev startet i 1985 i den daværende Ledøje-Smørum Kommune. SRK er en af landets førende rulleskøjteklubber, med nogle af de dygtigste trænere i Danmark (heriblandt mangeårige landstræner). Vi deltager i mange stævner og træningssamlinger hvert år, både her i landet og i udlandet. Vi underviser i spring, pirouetter, figurløb, show m.m. ligesom du ser på isen. Vort program er det samme som på isskøjter, vi udfører bare de samme ting på rulleskøjter. SRK har meget engagerede trænere, der arbejder effektivt og virkelig brænder for denne sport og for at udvikle børnene og de unge til at blive dygtige til denne inspirerende, publikumsvenlige, sjove og elegante sport.

Smørum Rulleskøjte Klub i medierne

SRK afholder jævnligt stævner og klubbens udøvere opnår også jævnligt gode resultater, som bliver dækket af medierne - se mere HER >>

Vores dygtige trænerteam

SRK en af Danmarks førende kunstrulleskøjteklubber og har tilknyttet Danmarks dygtigste trænere,

Maja

Opdatering på vej:)

Louise Bachmann

Louise har været løber/træner i SRK siden 1994. I hendes tid som aktiv løber har hun bl.a. deltaget ved EM i både solo og show. I dag træner hun løberne på hold 1 i solo, figur, styrke- og tørtræning. Hun er uddannet diplomtræner, og ved siden af træningen i SRK har hun været landsholdstræner i over 10 år og været den store årsag til sporten er udviklet til det niveau der er i dag. Det, som motiverer Louise som træner er, at se løberne kæmpe for at nå deres mål, hjælpe dem til at opnå disse og se glæden, når det lykkes.

Marie Louise Hansen

Jeg startede med at løbe på rulleskøjter i 1976, i 1985 var jeg med til at starte SRK. Jeg har selv elsket at løbe alt. Dans, figur, solo og show, jeg har deltaget og vundet danske mesterskaber i alle discipliner, og deltaget i EM i solo og show. Jeg begyndte at undervise da vi startede SRK i 1985. Jeg har undervist i alle discipliner og alle hold. I dag har jeg ansvaret for hold 3+4, showhold og hjælper til på de andre hold. Louise er grundstenen i sporten for de yngste løbere og støber fundamentet for deres videre udvikling. Det bedste er at se løberne udvikle sig, at de bliver dygtigere, men også mentalt stærkere og den glæde de viser når de løber på rulleskøjter.

Camilla Hansen

Bestyrelsen i SRK

  Navn Telefon Email
Formand Henriette Nielsen 28 94 33 70 henriette@halv.dk
Kasserer      
Revisor Mette Løvheim Hansen 26 50 81 51 metteloevheim@hotmail.com
Revisor Suppleant      
Næstformand Caoline Esbech   carolinesbech@yahoo.com
Best. medlem Christina Andersen 20 31 77 94 pcandersen@email.dk
Best. medlem Lene Plassmann 30 75 15 75 ole.plassmann@post.tele.dk
Best. medlem      
Best. medlem      
Sekretær      
Suppleant      
Træner hold 1 Louise Bachmann 27 95 50 43 louise-g@srk85.dk
Træner hold 2 Maja 60 16 35 65  
Træner hold 3+4+6+show Louise Hansen 27 31 56 74 oleoglouise@mail.dk
Træner hold 5 Camilla Hansen 20 16 44 01