Smørum Rulleskøjte Klub

SRK blev startet i 1985 i den daværende Ledøje-Smørum Kommune. SRK er medlem af Danmarks Rulleskøjteunion og er en af landets førende rulleskøjteklubber, med nogle af de dygtigste trænere i Danmark (heriblandt landholdstræneren). Vi deltager i mange stævner og træningssamlinger hvert år, både her i landet og i udlandet. Vi underviser i spring, pirouetter, figurløb, show m.m. ligesom du ser på isen. Vort program er det samme som på isskøjter, vi udfører bare de samme ting på rulleskøjter. SRK har meget engagerede trænere, der arbejder effektivt og virkelig brænder for denne sport og for at udvikle børnene og de unge til at blive dygtige til denne inspirerende, publikumsvenlige, sjove og elegante sport.

Smørum Rulleskøjte Klub i medierne

SRK afholder jævnligt stævner og klubbens udøvere opnår også jævnligt gode resultater, som bliver dækket af medierne - se mere HER >>

Vores dygtige trænerteam

SRK en af Danmarks førende kunstrulleskøjteklubber og har tilknyttet Danmarks dygtigste trænere,

Peter Andersen

Historie kommer......

Louise Buch Kastrup

Louise har været løber/træner i SRK siden 1994. I hendes tid som aktiv løber har hun bl.a. deltaget ved EM i både solo og show. I dag træner hun løberne på hold 1 i solo, figur, styrke- og tørtræning. Hun er uddannet diplomtræner, og ved siden af træningen i SRK er hun landsholdstræner. Det, som motiverer Louise som træner er, at se løberne kæmpe for at nå deres mål, hjælpe dem til at opnå disse og se glæden, når det lykkes.

Marie Louise Hansen

Jeg startede med at løbe på rulleskøjter i 1976, i 1985 var jeg med til at starte SRK. Jeg har selv elsket at løbe alt. Dans, figur, solo og show, jeg har deltaget og vundet danske mesterskaber i alle discipliner, og deltaget i EM i solo og show. Jeg begyndte at undervise da vi startede SRK i 1985. Jeg har undervist i alle discipliner og alle hold. I dag har jeg ansvaret for hold 3+4, showhold og hjælper til på de andre hold. Det bedste er at se løberne udvikle sig, at de bliver dygtigere, men også mentalt stærkere og den glæde de viser når de løber på rulleskøjter.

Camilla Hansen

Bestyrelsen i SRK

  Navn Telefon Email
Formand Mette Dirksen 29 69 09 44 mettesolbergdirksen@hotmail.com
Kasserer Mette Dirksen    
Revisor Mette Løvheim Hansen 26 50 81 51 metteloevheim@hotmail.com
Revisor Suppleant      
Næstformand Bo Kastrup 30 23 18 33 4xkastrup@youmail.dk
Best. medlem Christina Andersen 20 31 77 94 pcandersen@email.dk
Best. medlem Henriette Nielsen 29 71 92 92 henriette@halv.dk
Best. medlem      
Best. medlem      
Sekretær      
Suppleant Mette Løvheim Hansen 26 50 81 51 metteloevheim@hotmail.com
Træner hold 1 Louise Buch Kastrup 27 95 50 43 louise-g@srk85.dk
Træner hold 2 Peter Møller Andersen 60 16 35 65  
Træner hold 3+4+6+show Louise Hansen 27 31 56 74 oleoglouise@mail.dk
Træner hold 5 Camilla Hansen 20 16 44 01