Smørum Rulleskøjte Klub

SRK blev startet i 1985 i den daværende Ledøje-Smørum Kommune. SRK er medlem af Danmarks Rulleskøjteunion og er en af landets førende rulleskøjteklubber, med nogle af de dygtigste trænere i Danmark (heriblandt landholdstræneren). Vi deltager i mange stævner og træningssamlinger hvert år, både her i landet og i udlandet. Vi underviser i spring, pirouetter, figurløb, show m.m. ligesom du ser på isen. Vort program er det samme som på isskøjter, vi udfører bare de samme ting på rulleskøjter. SRK har meget engagerede trænere, der arbejder effektivt og virkelig brænder for denne sport og for at udvikle børnene og de unge til at blive dygtige til denne inspirerende, publikumsvenlige, sjove og elegante sport.

Smørum Rulleskøjte Klub i medierne

SRK afholder jævnligt stævner og klubbens udøvere opnår også jævnligt gode resultater, som bliver dækket af medierne - se mere HER >>

Vores dygtige trænerteam

SRK en af Danmarks førende kunstrulleskøjteklubber og har tilknyttet Danmarks dygtigste trænere,

Mitzie

Mitzie er ikke træner, men en ligeså vigtig del af klubben - Mitzie er klubbens maskot!
"Jeg var med til at starte SRK op i 1985 og har selv løbet på rulleskøjter i mange år. Nu er jeg med til at hygge om alle vores løbere og jeg er så glad og stolt af jer allesammen" kærlige hilsner, Mitzie.

Louise Buch Kastrup

Louise har været løber/træner i SRK siden 1994. I hendes tid som aktiv løber har hun bl.a. deltaget ved EM i både solo og show. I dag træner hun løberne på hold 1 i solo, figur, styrke- og tørtræning. Hun er uddannet diplomtræner, og ved siden af træningen i SRK er hun landsholdstræner. Det, som motiverer Louise som træner er, at se løberne kæmpe for at nå deres mål, hjælpe dem til at opnå disse og se glæden, når det lykkes.

Marie Louise Hansen

Jeg startede med at løbe på rulleskøjter i 1976, i 1985 var jeg med til at starte SRK. Jeg har selv elsket at løbe alt. Dans, figur, solo og show, jeg har deltaget og vundet danske mesterskaber i alle discipliner, og deltaget i EM i solo og show. Jeg begyndte at undervise da vi startede SRK i 1985. Jeg har undervist i alle discipliner og alle hold. I dag har jeg ansvaret for hold 3+4, showhold og hjælper til på de andre hold. Det bedste er at se løberne udvikle sig, at de bliver dygtigere, men også mentalt stærkere og den glæde de viser når de løber på rulleskøjter.

Tanja Jønsson (på barsel)

Jeg fik øjnene op for rulleskøjtesporten i 1992 hvor nuværende træner Louise Hansen og en tidligere træner lavede opvisning. Siden da har jeg været en del af SRK og deltaget i solo, figur, dans og show til diverse danske stævner og deltaget til EM i show.
Min glæde for sporten har jeg, de sidste mange år, prøvet at videregive gennem trænergerningen. Jeg træner hold 3, 6 og en showgruppe. At se løbernes glæde ved at løbe på rulleskøjter og at se dem udvikle sig er en stor motivationsfaktor for mig.

Bestyrelsen i SRK

  Navn Telefon Email
Formand Mette Dirksen 29 90 97 05 mettesolbergdirksen@hotmail.com
Kasserer Kaina Kær    
Revisor Søren Michaelsen 44 66 29 44 lund.michaelsen@hotmail.com
Revisor Suppleant      
Næstformand Bo Kastrup 30 23 18 33 4xkastrup@youmail.dk
Sekretær      
Best. medlem Helle Rønnow 26 41 20 02 hhroennow@hotmail.com
Best. medlem Christina Cruz 24 24 99 97 cruz@celicom.dk
Best. medlem Lise Plathe    
Best. medlem Christina Andersen 20 31 77 94 pcandersen@email.dk
Suppleant Jannie Madsen 51 24 25 26 jannie@madsenhjem.dk
Suppleant Jari Hansen    
Træner hold 1 Louise Buch Kastrup 27 95 50 43 louise-g@srk85.dk
Træner hold 2 Emma Tønder Berger 30 11 94 90

emma.tonder@gmail-com

Træner hold 3+4 Louise Hansen 27 31 56 74 oleoglouise@mail.dk
Træner hold 5 Camilla Hansen 20 16 44 01