Træning i Smørum Rulleskøjte Klub

Velkommen i SRK
SRK (Smørum Rulleskøjte Klub) blev startet i 1985 i den daværende Ledøje-Smørum Kommune. SRK er medlem af DGI og er en af landets førende rulleskøjteklubber, med nogle af de førende trænere i Danmark. Vi deltager i mange stævner og træningssamlinger hvert år, både her i landet og i udlandet.

Vi underviser i spring, pirouetter, figurløb, show m.m. ligesom du ser på isen. Vort program er det samme som på isskøjter, vi udfører bare de samme ting på rulleskøjter.

I klubben er løberne inddelt i hold fra 1-6 ud fra niveau. Vort mål er at give den rigtige start til alle rulleskøjteinteresserede. Rækker din interesse til mere end kun at lege på rulleskøjter så er SRK den rette rulleskøjteklub.

Træningstid og udstyr
Som ny løber skal du starte på hold 6 som træner onsdag fra kl 16.30-17.15.

De første 3 gange er prøvetimer og efterfølgende skal du melde dig ind i klubben når rulleskøjteløb forhåbentlig har fanget din interesse.

Der kan indmeldes ved formularen på denne side, eller der kan rekvireres indmeldeslseblanket i klubben, som herefter kan mailes til kassereren på email: kasserer@srk85.dk, eller afleveres til din træner i klubben.

For at gennemføre træningen så effektivt og givtigt som muligt for alle løbere, er det besluttet at forældrene må sidde i mellemgangen og nyde en kop kaffe, imens træningen foregår.

For at skabe ro i timerne, skal man være der til tiden. Er man forhindret i at komme til træningen, bedes man melde afbud til sin træner.

Til træning er det nødvendigt at have træningstøj på. Til at starte med kan man tage noget tøj på til træning som man kan bevæge sig i. Senere skal man helst have tætsiddende tøj, gerne en skøjtedragt, så træneren kan se kroppens bevægelser. Disse skøjtedragter kan købes i klubben eller til stævner. Hvis man har langt hår skal dette ALTID være sat op, så nakken er fri og det ikke genere øjnene. Rulleskøjterne lånes/lejes i klubben.

Stævner og arrangementer
Når man er startet på at løbe på rulleskøjter, kan man allerede det første år man løber, stille op til stævner i en række som kaldes Spirer. Erfaringen er, at det giver et stort socialt udbytte for børnene at deltage i disse stævner. Vi trænere forventer at løbere på hold 4+5 deltager til disse stævner.

Klubben forsøger at afholde en træningsweekend i løbet af året for alle. Derudover holder vi bl.a. juleafslutning og klubmesterskab.


Kontingent for sæsonen 2019-20 (pr. halve år)
Hold 6:(Begynder onsdag fra 16.30-17.15) kr. 400,-

Hold 5: kr. 400,-

Hold 4: kr. 600,-
Hold 3: kr. 625,-
Hold 2: kr. 700,-

Hold 1: kr. 1.000,-

Showhold (hvis man kun løber show) kr. 200,-
Lån af skøjter Hold 5: kr. 350,-
Lån af skøjter hold 3+4: kr. 500,-
Lån af skøjter hold 2: kr. 550,-
Lån af skøjter hold 1: kr. 600,-
Lån af skøjter Motionister pr. gang kr. 25,-
Motionister & passive: kr. 100,-

Ud over kontingent betales normalt for deltagelse i stævner og mesterskaber.

Kontakt
Hvis i har nogle spørgsmål er i velkommen til at kontakte trænere eller bestyrelsen:

 

Indmeldelse i SRK

Ved indmeldelse i SRK er man gjort bekendt med klubbens vedtægter og er enig i disse.

Billeder:

Vi forsøger at tage billeder jævnligt af medlemmerne til div. stævner og træninger til brug for glasskabet, hjemmeside samt brochurer. Som udgangspunkt forudsætter vi tilladelse til dette ved indmeldelsen. Såfremt man IKKE ønsker at give tillades bedes dette oplyses i en mail via tilmeldingersrk85@gmail.com

SRK Show